Selecteer een pagina

Miente Steensma

MTB,Racefiets
Naam:  Miente Steensma
Woonplaats:  Drachten
Leeftijd:  07-08-1968
WBTD’er sinds:
Discipline:
Fietst sinds:
Meest bijzondere prestatie:
Favoriete renner:

Palmares

WedstrijdResultaatJaar
Run-Bike-Run Heerenveen3e2015
Ploegentijdrit Afsluitdijk2e2014
24 uurs race Assen1e2014
Run-Bike-Run Heerenveen1e2014
Eindklassement Wintercompetitie3e2014
Kerstcross Leeuwarden1e2013
Surhuizum2e2013
24 uurs race Assen3e2013
1e wedstrijd Wintercompetitie2e2013
Gorredijk3e2017

Ondanks dat ik een laatbloeier ben kan ik toch terugkijken op een mooie bmx carrière in mijn jeugd. Destijds voetbalde ik op een hoog niveau en gaf ik daaraan mijn voorkeur. Toch is de fietssport nooit écht verdwenen zodat ik een paar jaar geleden weer actief ben begonnen met wedstrijden.
2015 is begonnen met wat tegenslagen. Nieuwe fiets gekocht maar te laat geleverd vandaar dat ik een aantal competities aan mij voorbij heb moeten laten gaan. Maar het seizoen is nog pril en er zijn nog voldoende uitdagingen waaronder; Ameland, Nieuwkuijck, Groesbeek, 8 van Appelscha, 24 uurs race Assen, ploegentijdrit van Bant en uiteraard de wintercompetitie rayon noord. Dit alles in een nieuw team n.l. BikeTeamDrachten!!!
Hierin ben ik betrokken geweest bij de oprichting eind 2014. Mijn functie binnen het team zijn zowel wedstrijdrijder als  mede één van de organisatoren rondom het team waar veel dank verschuldigd is aan Bertus Bosma, alleskunner van het team!
Ik hoop op een fantastisch jaar met het team waarin ik overtuigd ben van de kwaliteiten van de renners. Met elkaar gaan we het team naar een hoog niveau brengen. Onontbeerlijk zijn de technische staf, begeleiding, verzorging en fysiotherapie. Zij maken dat dit team een zeer professionele uitstraling heeft waar menig amateur team jaloers op is! Dit komt zeker niet in de laatste plaats door alle sponsoren van het team! Dank allen daarvoor!!!
Verder wil ik alle mede wedstrijdrijders van het BikeTeamDrachten veel succes wensen in hun eerste jaar!!!
Met het motto,
“Plezier staat voorop, daarna de resultaten!!!” gaan we 2015 veroveren!!!!!
BikeTeamDrachten komt eraan!!!!!